Produkt Éčka v potravinách není k dispozici
Zkuste něco podobného z kategorie Knihy o zdraví

Publikace Cvičení pro těhotné
Cviky s fotografiemi na velkých míčích vhodné pro těhotné ženy.

Publikace Cvičení pro zdraví 2
Nová publikace obsahující cvičení nejen s velkými míči, ale i s over-balem, kroužky a stuhami.
Éčka v potravinách
Éčka v potravinách
Autoři, odborníci na zdravou výživu, napsali praktickou příručku, která srozumitelně, čtivě a se soudným pohledem popisuje vlastnosti Éček -§přídatných látek v potravinách - a jejich vliv na naše zdraví. Poslední kus! ...více
KZ0045Kód: OstatníVýrobce:Zobrazit další knihy o zdraví Ostatní
Vyprodáno
Tento produkt je vyprodán a byl vyřazen z prodeje. Není možné ho objednat.
Vyberte si některý jiný z kategorie:
Poslední aktualizace produktu: 06.02.2013
Podrobný popis produktu Éčka v potravinách
Patříte mezi ty, kteří si obvykle pročítají složení výrobku a s nedůvěrou pohlížejí na seznamy přídatných látek? Jste přesvědčeni, že je každé Éčko škodlivé? Nebo si naopak říkáte: -když je to povoleno, nemůže to uškodit-? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob, takže opravdu ne všechna jsou pohromou pro naše zdraví?
Autoři, odborníci na zdravou výživu, napsali praktickou příručku, která srozumitelně, čtivě a se soudným pohledem popisuje vlastnosti Éček - přídatných látek v potravinách - a jejich vliv na naše zdraví.
V knize naleznete:
- Pravdu a mýty o působení Éček na lidské zdraví.
- V jakých potravinách a v jakém množství se mohou Éčka nalézat.
- Upozornění na opravdu nebezpečná Éčka.
- Proč se musí Éčka do potravin přidávat.
- Rozdělení Éček podle jejich účinku a působení v potravinách (barviva, konzervanty, zahušťovadla atd.).
- Legislativu, která upravuje používání Éček v ČR.
- Přílohu, kterou si můžete brát s sebou na nákupy - seznam nevhodných Éček seřazený dle jejich číselných kódů.
O autorech:
Všichni tři autoři působí v Brně. Ing. Vladimír Klescht se věnuje zdravé výživě a zdravému životnímu stylu. Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. a Ing. Iva Hrnčiříková pracují ve výzkumu potravin, aktivně publikují a spolupracují s lékařskými středisky, oraganizují preventivní akce pro veřejnost, přednášejí pro laickou i odbornou veřejnost na téma zdravý životní styl a zdravá výživa.