» Kategorie

Letní poradna v oblasti doplňků stravy

Pobyt na slunci
Nebezpečné účinky UV záření zmírňují beta-karoteny. Jedná se o jeden z nejlepších ochranných faktorů pro kůži i sliznice. Zároveň dodá pokožce krásnou barvu. Přírodní beta-karoten se nachází v Betacapsu.
Velmi vhodná je i skupina B vitamínů, které obsahují tyto výrobky: Bekavitabs, Magnesatabs, VitaBtabs, Fintabs pro a Selenitabs multi.
Lékaři doporučují před cestou za sluníčkem užívat olej ze žraločích jater v produktu Bi-iomare caps. Ideální je začít s včasnou ochranou tři týdny před pobytem na slunci.
Po opalování se již mnohokrát osvědčil populární krém Suntime plus z měsíčku zahradního. Pokožku uklidní, zvláční, ale co je neméně důležité - je součástí ochrany před vznikem mnohem závažnějších onemocnění (zvláště u dětí). Doporučuje se krémem večer natřít místa nejvíce vystavená slunci. Uklidňující a hojivé účinky na zčervenalou kůži potvrdili i lidé se světlou a velmi citlivou pokožkou.

 

Poštípání hmyzem
Pro tyto nemilé případy je dobré mít po ruce Aleramis a Echinfis. Aleramis se doporučuje aplikovat také zevně po bodnutí hmyzem (mravenci, vosy, včely atd.). Při napadení klíštětem je vhodný Echinfis nebo Bi-iomare caps. Obojí ve vyšších dávkách. Jestli ovšem skvrna v místě zakousnutí přetrvává týden a déle, je třeba navštívit lékaře.
Pokud se obáváme komárů, stojí za úvahu pravidelně užívat některý z přípravků obsahujících B vitamíny, neboť jejich vůně je hmyzu nemilá. V tomto případě nás nezradí Bekavitabs.

 

Srdeční a cévní potíže
Léto zatěžuje naše srdce. Pokud se chystáme k větší fyzické zátěži či sportovním výkonům, obzvláště v horku a na slunci, dopřejme našemu srdci alespoň dostatečný přísun hořčíku. K největším hořčíkovým oblíbencům patří Fintabs CD, Fosfocaps a Magnesatabs.
Trpíme-li některou ze srdečně-cévních chorob, pak je třeba být k výživě srdce a cév zodpovědnější. Nabízíme celou řadu produktů příznivě působících na srdečně-cévní aparát: Biiolicaps, Ubiquinol Megacaps, Ubigoltabs, Selenitabs, NeoEcaps, Epamarcaps, Karditabs a href="http://www.zdravionline.cz/p/Fin-Evocaps--56-kapsli--Krasne--nehty-vlasy-a-pokozku">Evocaps. Každý si může vybrat podle typu potíží a svých finančních možností.

Zdraví online je ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikaci Heuréka - Ověřeno zákazníky. Přečtěte si recenze zákazníků.

Podporované platební metody:
Platební brána Comgate

Navštivte také další námi provozované e-shopy:
boardmania.cz   cyklomania.cz   dreamsport.cz  

Copyright © 2005 - 2024, ZdravíOnline.cz, Internetový obchod & webdesign Datapro.cz

Zeptat se prodavače

Odesíláte e-mail na adresu: info@zdravionline.cz

Jméno: *
Příjmení: *
Váš e-mail: *
Kopii na Váš email?
Předmět dotazu: *
Dotaz: *

Položky označené * je nutné vyplnit.

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.