» Kategorie

Co jsou biolampy a jaké jsou jejich účinky?

O vzniku a vývoji biolamp, o tom jak fungují a na co je vhodné je používat.

Biolampy byly patentovány poprvé v 80. letech minulého století švýcarskou společností Zepter. Svůj největší úspěch však sklízejí až posledních 5 let, kdy se technologie rychle zdokonalují a začínají být dostupné i běžnému uživateli. Do výzkumu a rozvoje této technologie jejich výrobci investují nemalé peníze a to právě proto, že jejich účinky jsou nevídané.

 

Ve zkratce řečeno, hlavním principem působení biolampy je záření polarizovaného světla, které napomáhá regeneraci buněk. Toto záření proniká hluboko do tkáně a pomáhá buňkám nastartovat jejich lepší činnost. Proto je možné biolapmy používat k nepřebernému množství zdravotních, a to i chronických problémů. Každý výrobce se svojí technologií poněkud liší od ostatních (například kombinacemi polarizovaného světla s infračerveným zářením), ale obecně můžeme najít pomoc v širokém spektru zdravotních potíží.

 

Její účinky uvítají lidé s kožními problémy jako je například akné, lupenka či při poranění kůže. Zvlášť oblíbená je biolampa při onemocnění kloubů jako je artróza nebo revma. Sportovci ocení její schopnost regenerovat namoženou svalovou tkáň. Biolampy mají také praktické využití při rehabilitacích a ve fyzioterapii. Některé druhy také poskytují pomoc při stomatologických potížích, při problémech ústní a nosní sliznice, napomáhají zlepšení krevního oběhu a také u tzv. civilizačních potížích (cukrovka, alergie, prostata, poruchy spánku atd.). Ženám dokážou pomoci při gynekologických potížích, či potížích při těhotenství nebo porodu. Je také možno biolampu používat při infekčních onemocněních jako je chřipka nebo angína. Biolampy mají také tu výhodu, že nemají vedlejší účinky. Narozdíl od infralamp biolampy nehřejí, proto je možné je používat i na léčbu zánětů.


Nabídka biolamp, plnospektrálního osvětlení a dalšího léčivého světla.

Líbí se Vám tento článek? Dejte nám Like :)

Zdraví online je ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikaci Heuréka - Ověřeno zákazníky. Přečtěte si recenze zákazníků.

Podporované platební metody:
Platební brána Comgate

Navštivte také další námi provozované e-shopy:
boardmania.cz   cyklomania.cz   dreamsport.cz  

Copyright © 2005 - 2024, ZdravíOnline.cz, Internetový obchod & webdesign Datapro.cz

Zeptat se prodavače

Odesíláte e-mail na adresu: info@zdravionline.cz

Jméno: *
Příjmení: *
Váš e-mail: *
Kopii na Váš email?
Předmět dotazu: *
Dotaz: *

Položky označené * je nutné vyplnit.

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.