» Kategorie

Přehled značek s přírodní kosmetikou

Charakteristika a popis značek s certifikovanou přírodní kosmetikou z našeho e-shopu.

 

  

BIOKOSMA

 

Biokosma je Švýcarská značka, která má svoji tradici již od roku 1935 a specializuje se na přírodní kosmetiku. Vzhledem k vysoké kvalitě výrobků expandovala Biokosma do celé Evropy i na Střední a Dálný Východ.

Její velkou předností je využívání kvalitních certifikovaných přírodních surovin ze Švýcarska v kombinaci s vyspělou moderní technologií.

Biokosma nabízí širokou škálu přípravků, které jsou šetrné a vhodné pro rozmanité druhy pleti, pro pokožku celého těla i péči o vlasy.

 

Řady péče o pleť

 

Basic pro normální a smíšenou pleť.

Zaručuje pleti dokonalou rovnováhu lipidů a vlhkosti. Jedinečné složení obsahuje drahé suroviny jako je květ vilínu, pšeničné klíčky, semena a rostliny révy na bázi liposomů, které zaručují perfektní ochranu před škodlivými vlivy životního prostředí. Pleť je po použití pružná a vlhkost vyvážená.

 

Sensitive pro suchou a citlivou pleť.

Tato řada je výjimečná svým složením neobsahujícím žádnou parfemaci ani alkohol a zároveň její základní složky pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Dodává proto pleti přirozenou regeneraci a zdravou rovnováhu. Obsahuje meduňku, přírodní hydratační oleje a prvotřídní rostlinné oleje, které mají výživné a zklidňující účinky a zároveň pomáhají proti stárnutí pleti.

 

Active – regenerační péče o náročnou a zralou pleť.

Je vyrobena z výtažků vzácných surovin jako je švýcarská slunečnice či koňský kaštan, které blahodárné působí proti předčasnému stárnutí pleti a mají výborný účinek na regeneraci pokožky. Dodávají pleti přirozenou pružnost i tón.

 

Young & Clear – účinná péče o mladou a problémovou pleť.

Kosmetika z této řady je vhodná pro každodenní použití. Díky svému vyváženému složení přináší rychlé výsledky a pleť je brzy jasná a hladká.

 

Men – péče o pleť určená především pro muže.

Je to snadno použitelná řada pro muže. Hydratuje a zajišťuje buněčnou ochranu. Rostlinné extrakty zajišťují hloubkovou výživu a ochranu. Svěží, kořeněná vůně dodává tělu energii.

 

All Skin Types – speciální péče o pleť vhodná pro všechny typy pleti.

Použití kosmetiky z této řady napomáhá většímu účinku a podporuje přirozený vzhled každého druhu pleti. Zlepšuje strukturu pleti, zpevňuje pokožku a nechává ji hladkou a zdravě vypadající.

 

 

 

Péče o tělo

 

Shower & Body – sprchové a tělové přípravky.

Obsahuje přípravky pro celkovou péči o tělo. Od sprchových přípravků s jemnými čistícími prostředky získanými z kokosových ořechů až po hydratační, ochranná mléka.

 

Massage/Body oil – masážní a tělové oleje.

Řada masážních a tělových olejů je výborná pro použití k dennímu režimu péče o pleť, příznivě pomáhá při relaxaci a zároveň má blahodárné účinky na krevní oběh.

 

Aromatherapy bath essences – koupelové přípravky.

Tato řada je určena pro příjemnou relaxaci ve vaší koupelně. Přípravky z bylin rozmarýnu a eukalyptu mají revitalizující a stimulující účinky. Esence z levandule, hluchavky a borového jehličí mají účinky uklidňující a uvolňující.

 

Hand and Foot Care – péče o velmi namáhanou pokožku.

Díky těmto přípravkům bude skvěle postaráno o nejvíce namáhanou pokožku na těle a to o pokožku rukou a nohou. Produkty z této řady pomáhají regenerovat poškozenou pokožku a zabraňují vysoušení.

 

Péče o vlasy

 

Shampoos – přírodní péče pro zdravé a krásné vlasy.

Všechny výrobky z této řady jsou velmi šetrné a zároveň účinné. Díky použití vysoce kvalitních švýcarských rostlinných extraktů jemně čistí a vyživují vlasy po celé délce. Speciálně vybrané suroviny pochází z certifikovaných ekologických zdrojů.

 

Volume & Shine Intense Spray – pro krásný vzhled a velký objem.

Díky této řadě kosmetiky pečující o vlasy dostanou vaše vlasy přirozený zdravý lesk, větší objem, vitalitu a styling bude pro vás mnohem snažší než kdy dříve.

 

Bagno Cleopatra – synonymum krásy

 

Tato speciální řada byla inspirována mytologií o Kleopatře a její kráse. Biokosma ji vyvinula v roce 1969 a od té doby je stále velmi oblíbenou. Pomůže vám rozmazlovat vaše tělo v pravém slova smyslu.

 

   

 

FARFALLA

 

Tato švýcarská firma je odborníkem na trhu s přírodní kosmetikou a parfémy. Jejich výrobky jsou vyráběny z kvalitních přírodních surovin z nichž více než 70% pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Farfalla si také zakládá na skvělé znalosti aromaterapie a proto jsou jejich produkty svým složením velmi vyvážené a příjemné. Zároveň je jejich kosmetika certifikovaná přinejmenším certifikátem BDIM, přičemž je dbáno na co nejpřísnější pravidla při výběru surovin. Výjimečným přístupem v oblasti přírodní kosmetiky je také vícenásobná kontrola produkovaných výrobků, například společností Bio-Inspecta, která se zabývá regulací množství bio-surovin na trhu. Když Farfalla používá termín biokosmetika, můžeme si být jisti, že se nám dostává vysoké kvality a hlavně opravdu přírodních látek, z nichž většinový podíl tvoří bio suroviny. Zaručuje to mimo jiné přísný certifikát LaTrue.

 

Péče o tělo a obličej

 

Účinná biokosmetika

 

Biokosmetika značky Farfalla si svůj název opravdu zaslouží. Je totiž certifikována přísnou známkou NaTrue, což zaručuje 100% přírodní původ a navíc většina z těchto výrobků se skládá alespoň z 90% z bio surovin.

 

Daily Refresh – pro čistou pleť každý den.

 

Tato řada je výjimečná obzvláště díky svému složení obsahujícímu inovativní aktivní složky.

První z nich je mýdlokor tupolistý, z jehož kůry se získává vzácný saponin quillaja, který má dlouholetou tradici při čištění pleti i v lidovém léčitelství.

Další velmi důležitou složkou je extrakt z aloe vera získaný z kontrolovaného ekologického zemědělství. Aloe vera je známé pro svůj vysoký obsah minerálních látek, enzymů, stopových prvků a vitamínů, čímž pomáhá pleti se regenerovat a dodává jí potřebnou hydrataci.

Přidané přírodní éterické oleje z grepu, citronové trávy, rozmarýnu, citronu a máty svojí vyváženou kombinací a účinky podporují působení výtažků a pomáhají k tomu, aby byla vaše pleť pevná a svěží.

 

In-balance – pro problematickou pleť v každém věku

Intense moisture – pro suchou pleť

Age miracle – anti-ageing péče o pleť

Pure sensitive

Be beatiful

 

Aloe - shea – péče o zralou pleť

 

Produkty řady Aloe - Shea zaručují účinnou péči o zralou pleť. Její účinnost proti stárnutí je potvrzena dermatologickými testy. Šťáva z aloe vera, která je základní složkou této řady intenzivně hydratuje pleť a podporuje krevní oběh. Ochranu proti vysychání pokožky pak zajišťuje máslo karité, které pleti navíc dodává přirozenou pružnost. Důležitým činitelem proti stárnutí jsou dva výtažky získané z pšenice - pšeničné ceramidy a kyselina hyaluronová. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Sandalwood – kosmetika pro muže

Tato řada vyvinutá speciálně pro muže obsahuje kompletní péči pro celé tělo. Výrobky z této řady mají příjemnou vůni santalového dřeva a cedru a navíc blahodárně působí proti tvorbě vrásek. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Ambra – smyslná péče o tělo

Čtyři výrobky této řady vám zajistí luxusní péči o vaše tělo. Příjemná kouřová až medově sladká vůně povzbudí tělo i mysl a dodá vám příjemnou svěžest. Esence ambry dodává výrobkům smyslnost a originální příjemnou vůni. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Frangipani – jemná péče o tělo

Charakteristická vůně květů plumérie bílé dala ráz řadě Frangipani. Vůně krásných velkých květů této rostliny je známá pro svou neskonalou jemnost a přece svěží buket. Výrobky z této řady jsou proto velmi jemné a šetrné a jejich výroba spadá pod certifikát BDIH.



Fresh lime – osvěžující péče o tělo

Tato péče osvěží vaše tělo i mysl svou příjemnou kombinací citrusových vůní. Dominantní je charakteristická vůně limetky, která dodává řadě příjemný, oduševnělý ráz. Spojení citrusových vůní a dalších přírodních surovin jako je kosatec, vanilka, či bambucké máslo je skvělým prostředkem pro osvěžení pokožky celého těla. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Aloe vera

Aloe vera je rostlina bohatá na vitamíny, enzymy i minerální látky. Díky těmto vlastnostech působí velmi příznivě na pokožku a výrazně ji hydratuje. Zároveň také přispívá k regeneraci buněk a pleť je proto pružnější a vypadá mladistvě. Šťáva z aloe vera použitá v produktech této řady pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.



Péče o zuby a dásně

Zubní pasty a ústní voda od značky Farfalla jsou skvělou volbou pro kompletní péči o vaše ústa. Použití rostlinných extraktů a éterických olejů je velmi účinnou kombinací. Zubní pasty Farfalla jsou čistě přírodní a neobsahují syntetické tenzidy, které jsou používány v běžných pastách pro efekt pěnění. Neobsahují také fluor, umělá barviva ani konzervační látky. Důležitou složkou je přírodní kyselina křemičitá, která čistí zuby velice šetrným způsobem.



Přírodní parfémy

Parfémy Farfalla jsou jedinečnou volbou pro přirozenou vůni vaší pokožky. Jejich složení je vyváženou kombinací éterických olejů a extraktů z rostlin z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tyto přírodní parfémy vám zaručí příjemnou vůni i přirozené splynutí s vaší pokožkou. Parfémy je možné zakoupit jak v dámském, tak i v pánském provedení. Známkou kvality je také prestižní certifikát BIDH a to, že 98% složek pochází z bio-organického zemědělství. Parfémy Farfalla nejsou testovány na zvířatech.



Body spreje

Tělové spreje značky Farfalla jsou vynikající pro celodenní použití. Výběr ze čtyř druhů vám umožní vybrat si při každé příležitosti. Jeho praktické malé balení se vejde do jakékoliv kabelky. Složení je vyváženou kombinací květinových hydrolátů, esenciálních olejů a přírodního alkoholu.



Hydroláty – květinové a rostlinné vody

Při destilaci rostlinných složek vzniká pára, jejímž kondenzováním získáme tzv. hydrolát. Hydroláty můžeme použít na obličej, tělo, vlasy i pro výrobu kosmetiky vlastní. Hydroláty Farfalla jsou vyráběny z rostlinných složek pocházejících výhradně z bio-organického zemědělství. Jejich konzervace probíhá čistě na přírodní bázi. Každá z těchto vod má jednu hlavní složku, která pozměňuje její vlastnosti, aby si každý mohl vybrat která z nich mu vyhovuje nejvíce.



Drahokamové oleje

Drahé kameny jsou už po staletí známé pro své příznivé, léčivé účinky. Farfalla využívá způsobu máčení drahokamů v jojobovém oleji, který za určitých podmínek vytáhne z drahokamů léčivou esenci. Oleje jsou kombinací tří druhů drahých kamenů a esenciálních olejů pro příjemnou vůni. Oleje lze používat na tělo i obličej a díky svým léčivým účinkům působí velmi příznivě na celé tělo i mysl. Farfalla nabízí výběr ze 7 druhů olejů v různých kombinacích drahokamů i esenciálních olejů. I tyto oleje jsou certifikovány BIDH.



Jantarová kosmetika - pro hedvábně měkkou a zářivou pleť

Kosmetické přípravky obsahující jantar jsou jedinečnou řadou značky Farfalla. Energie jantaru rozpuštěná v rostlinných olejích působí příznivě na unaveno, bledou kůži, kterou krásně projasní. Blahodárně působí i na krevní oběh. Uklidňující je magická vůně mandarinky a bergamotu v kombinaci s esencí benzoe, zázvoru a vanilky. Vybrat si můžete ze tří výrobků – drahokamový olej, pleťový krém či eau fraiche pro použití jako parfém, toaletní vodu, či osvěžovač vzduchu. Možné je taky koupit tyto produkty v setu. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.





Turmalínová kosmetika

Farfalla vyvinula jedinečnou řadu kosmetiky s použitím minerálu zvaného turmalín, který je hojně využívám při léčitelství v Indii i všude po světě. V kombinaci s esenciálními oleji je turmalínová kosmetika luxusní volbou pro vaše tělo i mysl. Vybrat si můžete ze čtyř výrobků – drahokamový olej, pleťový krém, eau fraiche pro použití jako parfém, toaletní vodu, či osvěžovač vzduchu a čistící gel. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Tělové a masážní oleje

Tělové oleje značky Farfalla mají unikátní vlastnosti díky svému vyváženému složení. Spojení jojobového oleje v bio-organické kvalitě s esenciálními oleji nabízí jedinečné propojení vlastností a vůní. Je možno vybrat si tělový olej působící proti celulitidě, na podporu obraného mechanismu pokožky, relaxační levandulový olej a mnoho dalších. Produkty z této řady jsou certifikovány BDIH.



Základní oleje – vzácné rostlinné oleje

Základní řada olejů Farfalla je zárukou nejvyšší kvality. Oleje jsou získávány ze surovin z kontrolovaného ekologického zemědělství, nejsou rafinované, parfemované, neutralizované ani odbarvované, proto si můžete být jisti, že bude o vaši pokožku dokonale postaráno. Nerafinované oleje mají svůj charakteristický zápach. Oleje Farfalla si zachovávají maximální podíl látek pečujících o pleť díky extrakci v prostředí bez kyslíku. Oleje jsou vyráběny z rozličných surovin, takže si vybere každý. Farfalla nabízí bio oleje vyráběné z arganu, avokáda, jojoby, makadamu, měsíčku, neemu, černuchy,divoké růže, meruňkových jader či sladkých mandlí. Tato základní řada olejů splňuje přísná kritéria při výrobě a je certifikována značkou NaTrue.



Péče o vlasy

Výrobky Farfalla pečující o vlasy zahrnují komplexní péči pro všechny typy vlasů od mytí, přes kondicionéry a kůry až po stylingové přípravky. Při použití těchto výrobků si můžete být jistá, že je o vaše vlasy skvěle postaráno. Charakteristickými vlastnostmi této vlasové kosmetiky jsou přírodní suroviny a také to, že neobsahují, stejně jako další produkty značky Farfalla žádné konzervační, barvicí ani aromatické látky chemického původu. Mimo jiné tato kosmetika není testována na zvířatech.



Koupele, sprchové gely a mýdla

V této řadě si můžete vybrat ze široké škály produktů, které vám zpříjemní každou koupel. Všechny výrobky jsou přírodního původu a splňují kritéria certifikátu BDIH. Pěny do koupele s jemným kokosovým olejem a příměsí rozmanitých esenciálních olejů vám připraví harmonickou lázeň. Skvělou novinkou jsou také tělové koupele Spa, které účinně a šetrně hydratují pokožku a brání tím vysychání. Jistě si vyberete i z přírodních sprchových gelů či tekutých mýdel.



Éterické oleje

Naprostým originálem jsou éterické oleje Farfalla. Tyto oleje se získávají ze zdrojů po celém světě a zároveň se na daném místě i vyrábí. Výroba těchto olejů je v naprostém souladu s přírodou. Jejich použití je velmi všestranné. Je možné olej používat při péči o pleť, nebo jako přísadu do koupele. Působení těchto přírodních olejů je v naprosté harmonii s vaším tělem i myslí. Z jednodruhových olejů si můžete vybrat z přibližně 60 druhů jako jsou jasmín, různé druhy cedru, levandule, pinie, skořice a mnoho dalších. Skvělou volbou jsou také směsi éterických olejů.



Pokojové aroma spreje

Pokojové aroma spreje od Farfally jsou ideální pro osvěžení, provonění a neutralizaci pachu do jakékoliv místnosti. Jejich příjemná přírodní vůně zažene kdejaký zápach a navodí příjemnou atmosféru doma, v práci, na toaletě nebo například v čekárně u lékaře. Aroma spreje jsou čistě přírodní a podléhají certifikátu BDIH.



 

 

EUBIONA

Eubiona je značka zabývající se výrobou přírodní kosmetiky. Jejich výroba je v naprostém souladu s přírodou a veškeré produkty pochází ze surovin z kontrolovaného ekologického zemědělství. U Eubiony si můžete být zcela jisti, že kterýkoliv výrobek vám poskytne kompletní pravdivé informace o obsahu bio látek, či surovin. Právě proto se může Eubiona pyšnit přísným certifikátem Ecocert. Je také samozřejmostí, že produkty Eubiona nejsou testovány na zvířatech a zároveň také suroviny, ze kterých se vyrábí.

Eubiona je výjimečná také tím, že se snaží nacházet stále nové postupy a kombinace přírodních látek tak, aby přinesla co nejlepší péči o celé tělo i vlasy. Samozřejmostí je, že při výrobě nejsou užívány syntetické látky jako barviva, konzervanty či parfemace, naopak se užívají přírodní cenné látky nejvyšší jakosti.

Péče o pleť a tělo

Aloe Vera – normální až mastná pleť

Řada péče o pleť a tělo vyrobená z Aloe vera skvěle využívá léčivé vlastnosti této rostliny. Dopomáhá regeneraci buňek a tím jí dodává potřebnou pružnost. Důležitou vlastností Aloe Vera je schopnost účinně pleť hydratovat a dopomáhat tak přirozeně zdravému vzhledu. Tato řada vám zajistí kompletní péči. Můžete si vybrat z krémů na den i noc s příměsí granátového jablka, které pleť vypíná a poskytuje jí ochranu proti škodlivým vlivům, dále můžete používat lipozomový gel pro intenzivní ochranu, pleťovou vodu, peeling či dokonce balzám na rty s hojivými účinky a příjemným aroma vanilky. Vaše tělo příjemně zvláční a osvěží sprchový gel a následně tělové mléko.

Med a bylinky – pro suchou nebo stárnoucí pleť

Tato řada je ideální volbou pro mladistvě vypadající, svěží a intenzivně chráněnou pleť. Kombinace použitých bylin a medu působí na pleť protizánětlivě, napomáhá jí vyhlazovat vrásky a zároveň ji intenzivně hydratuje. Pleť je díky těmto výrobkům chráněna proti vysychání a také vlivům okolního prostředí. Vybrat si můžete z denního i nočního krému pro 24 hodinovou péči, pro šetrné čištění pleti využít pleťové tonikum či mléko s příměsí ginka a kompletní léčivou péči o rty vám zajistí balzám s rakytníkem doplněný o směsi různých přírodních olejů. O vaše tělo pak bude pečovat sprchový gel či tělové mléko.

Sensitive – pro citlivou a podrážděnou pleť a vlasy

Ojedinělá řada Sensitive přináší komplexní péči o celé tělo a vlasy. Její přírodní, jemné a vyvážené složení zaručuje šetrnou péči o velmi citlivou či podrážděnou pokožku. Základem této řady je výtažek z bio ovsa, který má zklidňující účinky a působí proti zarudnutí pleti. Napomáhá také chránit alergickou pokožku před okolními vlivy.



Active – speciální péče o pokožku při sportu

Eubiona navrhla řadu Active speciálně pro sportem namáhanou pokožku. Je možné si vybrat s přípravků, které pečují o vaši kůži i namáhané svalstvo. Kombinace bylin a přírodních olejů je vynikajícím partnerem pro sportem vyčerpanou kůži, kterou dokáže osvěžit i regenerovat. Na namožené svalstvo pak působí regeneračním způsobem.

Deodoranty a krystaly

Řada deodorantů Eubiona v provedení roll-on vám zajistí kompletní ochranu proti pocení a zároveň šetrnou péči o vaši pleť. Jejich složení je vyváženou kombinací přírodních látek, kde si vybere každý i s problematickou, citlivou pletí. Deodorant s Aloe vera a granátovým jablkem má silné hydratační účinky a deodorant s rakytníkem poskytuje intenzivní regeneraci, oba jsou pak vhodné pro použití po holení a pro citlivou pleť. Deodorant Sensitive je šetrným přípravkem pro velmi citlivou pokožku a je bez parfemace.

Exkluzivním výrobkem je Deo Krystal Original obsahující pouze amonný kamenec, který skvělé působí proti pocení, nezanechává bílé stopy a vydrží celé 2 roky. Krystal navíc neobsahuje nebezpečné sloučeniny hliníku.

Sluneční řada

Sluneční řada Eubiona byla vyvinuta pro dokonalou ochranu a následnou péči o pokožku celého těla při vystavení pleti slunečnímu záření. Tyto produkty obsahují přírodní látky a jsou určeny pro citlivou pleť. Ochranné krémy obsahují minerální filtry, které účinně chrání před UVA a UVB zářením. Ochranný krém s SPF 30 je navíc vhodný i pro dětskou pokožku. Krém po opalování vám zase nabízí ojedinělou péči o pokožku po vystavení přímému slunečnímu záření. Spojení bio sojového oleje, bambuckého másla a aloe vera pleť chladí, vyživuje a zároveň hydratuje.

Péče o vlasy

Výrobky z řady péče o vlasy zahrnují komplexní péči o všechny typy vlasů od mytí až po styling. Produkty neobsahují škodlivé syntetické látky ani nebezpečný a dráždivý polyethylene glycol (PEG) používaný běžně jako emulgátor. Šampony i kůry mají skvělé regenerační vlastnosti díky použití vzácných olejů a rostlinných hydrolátů. Pěnové tužidlo nebo zpevňující gel dokáže vlasům dodat jak pružnost tak potřebný tvar.

Péče o ruce a nohy

Eubiona ve své řadě vyvinula vysoce účinnou kombinaci cenných přírodních látek, která vám zajistí komplexní péči o ruce a nohy. O vaše ruce a nehty se postará přírodní krém s extraktem olivového listu a echinacey, který vyživuje pokožku i nehty, regeneruje a zároveň nezanechává mastný film. Vaše nohy pak skvěle ochrání krém na nohy s extraktem šalvěje, která blahodárně působí na správné prokrvení pokožky a zabraňuje účinným způsobem pocení.

Líbí se Vám tento článek? Dejte nám Like :)

Zdraví online je ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikaci Heuréka - Ověřeno zákazníky. Přečtěte si recenze zákazníků.

Podporované platební metody:
Platební brána Comgate

Navštivte také další námi provozované e-shopy:
boardmania.cz   cyklomania.cz   dreamsport.cz  

Copyright © 2005 - 2024, ZdravíOnline.cz, Internetový obchod & webdesign Datapro.cz

Zeptat se prodavače

Odesíláte e-mail na adresu: info@zdravionline.cz

Jméno: *
Příjmení: *
Váš e-mail: *
Kopii na Váš email?
Předmět dotazu: *
Dotaz: *

Položky označené * je nutné vyplnit.

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.