» Kategorie

Léto se blíží!

Léto se blíží a naše přebytečná kila již budeme brzy vystavovat na odiv u vody i na dovolených. V našem e-shopu najdete několik tipů, jak nad přebytečnými kily zvítězit!

Spottmetry a krokoměry jsou skvělým doplňkem při běhu či rychlé chůzi. Pulsmetry (spottmetry) vám změří spálené kalorie, průměrnou rychlost běhu, spalování tuků, průměrný srdeční tep a mnoho dalších hodnot. Krokoměr je pak výborným počítadlem ušlé vzdálenosti, či spálených kalorií.

V naší nabídce najdete krokoměry pro náročné uživatele, ale i pro uživatele, které jen zajímá, kolik kilometrů denně ujdou. Jen pro zajímavost by člověk měl denně ujít alespoň 7km. Průměrný Čech však ujde denně přibližně 1500 metrů.

Spottmetry (pulsmetry) v naší nabídce najdete jak s hrudním pásem tak bez něj. Vybere si i velmi náročný uživatel! Pulsmetry se dají používat pro všechny tipy sportů, třeba například i na plavání, protože nabízíme i vodotěsné varianty.

 

Doplňky stravy vhodné pro spalování tuků v dnešní době najdete na každém kroku. Jak si ale vybrat správně? U nás máme přírodní doplňky stravy vyráběné v souladu s přírodou. Známá a velmi oblíbená značka Finclub nabízí doplňky stravy té největší kvality.

Osvědčeným doplňkem při hubnutí je například Fin Kitofitabs obsahující chitosan, který se používá jako aktivní blokátor krevních tuků, je tam dokonce nazýván „nasávací houbou tuků“ a považován za součást péče o srdečně-cévní systém, užitečný pro osoby konzumující ve zvýšené míře tučná jídla.

Při hubnutí jsou nyní populární také tzv. zelené potraviny, jako je Mladý ječmen, Spirulina nebo Chlorella, které jsou nyní za akční ceny v ekonomických baleních!

A do třetice všeho dobrého si v našem e-shopu můžete vybrat z široké nabídky cvičebních pomůcek. Najdete zde gymnastické míče, rotany, činky, švihadla, stepery, potřeby pro aerobic, pilates a mnoho dalšího!

Zdraví online je ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikaci Heuréka - Ověřeno zákazníky. Přečtěte si recenze zákazníků.

Podporované platební metody:
Platební brána Comgate

Navštivte také další námi provozované e-shopy:
boardmania.cz   cyklomania.cz   dreamsport.cz  

Copyright © 2005 - 2024, ZdravíOnline.cz, Internetový obchod & webdesign Datapro.cz

Zeptat se prodavače

Odesíláte e-mail na adresu: info@zdravionline.cz

Jméno: *
Příjmení: *
Váš e-mail: *
Kopii na Váš email?
Předmět dotazu: *
Dotaz: *

Položky označené * je nutné vyplnit.

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.